Монтаж на бойлери

Монтаж на бойлери Сервиз за бойлери Гаматерм ООД София монтира бойлери на територията на София град и София област. Монтаж на бойлери се заявява на тел 0882 285 230 от 8,00 часа до 19,30 часа от понеделник до събота включително.

Работата по монтаж на бойлери включва :

-окачване на бойлера на стена или таван, включително пробиване на отвори

-електрическо подвързване

-повзързване на вход и изход вода

-проба/тест

Демонтаж на бойлера включва:

-електрическо разкачане от мрежата

-разкачане на изводи вода

-сваляне на бойлера от стената

 Допълнителни услуги на сервиз за ремонт и монтаж на бойлери са:

извозване на стар бойлер и направа на водопроводни разклонения за включване към водопровода при липса на такива, както и изграждане на токов кръг с предпазител и външен бойлерен ключ при липса на такъв за да се захрани бойлера с електроенергия и в същото време да се обезопаси. 

Монтаж набойлери

 Когато пристигнем в дома Ви ние си носим всичко необходимо. Винаги в сервизните автомобили има кабели, БТ, АП, кабелен канал, куки за окачане на бойлера на стената, дюбели за бетон и за тухла, бърз бетон, клеми, меки връзки, тръби и спирателрни кранове, а в нашите складове в разполагаме с вертикални и хоризонтални бойлери на склад от 30 литра до 150 литра от марките Елдом, Дипломат, Теси и Атлантик.

 При монтаж на бойлер, първо се пристъпва към отваряне на кутията на новият бойлер. След отварянето на кутията при наличен шаблон от опаковката се взема като мостра за оразмеряване на отворите за куките за закачането на бойлера. При липса на такъв шаблон се прави ръчно такъв или с рулетката се очертава схематично размера на бойлера. Следва пробиване на отворите за дюбелите. Внимава се да не се пробие тръба, кабел, да се изкърти замазката или при тънки стени да не влезем при съседите.

 Проверката за наличие на тръба или кабел се извършва със специални уреди, които всяка уважаваща себе си фирма за монтаж на бойлери  трябва да има налични. Това са кабел детектори и трасиращи уреди за тръби и метални конструкции.  По-новите детектори имат налична функция за дървени конструкци, но при нашият тип строителство е ненужно и неприложимо.

 Внимателно след пробиването се установява какъв е материала на стената и се подбират задължително подходящите куки и дюбели. Ако стената е от газобетон-тонг, то дюбелите трябва да са за такъв материал. При монтаж на друг тип дюбели здравината на окачването е под съмнение. След пробиването става поставяне на дюбела и навиване на куките или болтовете. Винаги след като се навият се тествата за здравина. 

 Закача се бойлера внимателно на куките. След сигурното и здраво окачване на бойлера се преминава към монтаж и свързване на бойлера към водопровода. Подвързва се бойлера към студената и към топлата вода. Внимава се да не се пропусне монтажа на възврътният клапан на студената вода.

 Монтират се водопроводните кранове и се пълни бойлера . След като мотнтираният он нас бойлер е вече пълен с вода следва да се обезвъдуши. Обезвъздушаването при монтажа на бойлера става от самото налягане на водата от водопровдода, както и да не се размената местата на топлата и студената вода, което е доста опасно. Бойлера се напълва и се оставя под налягане, за да се провери здравината на водните връзки за течове.

Свързване на бойлер към електрическата мрежа цена от 48,00 лв

 Едва тогава престъпваме към присъединяване на закаченият и пълен електрически бойлер към електро инсталацията. Проверява се фаза-нула-земя и се привързват по схемата зададена от производителя на бойлера.

Прави се тест и се попълва гаранцията на електрическият бойлер.

Цени за монтаж и демонтаж на бойлер:

София

80.00 лв

25.00 лв

 Цените за допълнителните услуги се оферират на място след оглед от страна на техническо лице по монтажа на бойлери.

 Извършваме монтаж на хоризонтални и вертикални бойлери от 30 литра до 300 литра, монтаж на комбинирани бойлери със серпентина, бойлери за монтаж на таван, бойлери за монтаж на гипскартони и подовостоящи бойлери. Подвързваме бойлер към парно и слънчеви колектори. Монтираме бойлери от марките Теси, Дипломат, Елдом, Елдом инвест, Термомакс, бойлери он неръждаема стомана Шишков, неръждаеми бойлериТедан, Матев, AEG, Stiebel Eltron, Аристон, Атлантик и други известни марки бойлери на нашият пазар.

Сервиз за бойлери предлага още:

 Монтаж на бойлер Елдом, Монтаж на бойлер Теси с 5 години гаранция.  Свързване на бойлер към водопроводната мрежа, както и свързване на възвратен клапан на бойлер от професионални водопроводчици. Предлагаме също монтаж на бойлер на тухлена стена.

 Професионален сервиз за бойлери 0895 012345.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo