Сервиз за аспиратори

 Аспираторите са устройства за изсмукване на миризми и пари отделящи се в процеса на приготвяне на храна. Монтират се над работните кухненски плотове. Предлагаме професионален сервиз за  монтаж и ремонт на аспиратори за вграждане, островен тип аспиратор, аспиратор тип каминен и свободностоящ аспиратор. Монтираме и ремонтираме битови аспиратори и професионални аспиратори. Извършваме ремонт на аспиратори на място!

Сервиз за аспиратори 

 Ако нямате отвор в коминското тяло ние ще пробием такъв и ще монтираме розетката. Правим също отвори в дървени плоскости,плоскости от ПДЧ при монтаж на аспиратори за вграждане. Извършваме доставка на избран модел аспиратор от вас, както и доставка на всички необходими материали за монтажа(възвратна клапа, алуминиево фолио, силикон, дюбели и куки, гофре и тръбен път).

 Ако имате желанието да монтирате сами аспиратора си ви съветваме да внимавате изключително при закрепването. Закрепването трябва да е здраво поради високите обороти и чистотата на вибрациите опасността от падане на аспиратора е голяма. А падане на аспиратора върху керамичният плот и котлоните със сигурност ще доведе до повреди.

Монтаж на аспиратори 

Ремонт и монтаж на аспиратори Всяка грешка при монтажа оказва влияние и на работата. Трябва да монтирате правилно възвратната клапа, за не влизат миризми от съседи и студ при ниски температури навън. При монтажа на тръбата в розетката на вентилационният отвор внимавайте да не запушите прекалено много отвора на самата тръба и да намалите дебита на въздуха на изхода.

 При електрическото свързване проверете заземяването и зануляването на уреда. Не оставяйте уреда необезопасен.

 Ако ви се струва сложно и тежко като задача потърърсете професионална фирма или техник за монтажа на вашият аспиратор. Цените за монтаж при нас са от 68 лв до 144 лв в зависимост от вида, модела и сложноста. Цената за монтажа на аспиратор не включва материалите и пробиване на отвор.

 

Професионален сервиз за монтаж и ремонт на спиратори София 0895 012345

За повече информация относно цените за монтаж на аспиратори може да разгледате ТУК.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo