Ремонт на съдомиялни, монтаж демонтаж

 Съдомиялните машини намират все по-широко приложение във домакинството на съвременият човек. Удобството от използването вече не е лукс а икономия на време, вода и пари.  Не на последно място и повишаване на качеството на измиване на съдовете и домакинската посуда. Цените на съдомиялните вече са достъпни и почти всяко домакинство разполага със съдомиялна машина за открит монтаж или за вграждане. Съдомиялните машини са с различна големина и капацитет които се измерва в брои комплекти при едно измиване.

 Има трудност с намиране на място за съдомиялната при вече съществуващи кухни, но производителите са помислили и за това. Предлагат се малки машини за монтаж на плота. Има тесни съдомиялни за монтаж в ниши и ли монтаж на д пералнята. 

Ремонт на съдомиялни,  монтаж  демонтаж

 Разнообразието от марки и модели е огромно. Почти всяка марка предлага съдомиялни за вграждане, за полувграждане, за открит монтаж на под и монтаж върху плот или така наречените мини съдомиялни на самотек без помпа за изсмукване на мръсната вода.

 Предлагаме доставка на нова съдомиялна, демонтаж на стара съдомиялна, монтаж на нова съдомиялна, ремонт на съдомиялна на място и изграждане на изводи за чиста вода и канал за включване на съдомиялна, както и почистване на съдомиялни. Грижим се за свързването на съдомиялната машина към канала, къъм водопровода и към електрическата мрежа. Извършваме нивелиране на съдомияната ия приготвяме за раота. 

Извършваме още: 

  • ремонт и монтаж на перални машини 
  • ремонт и монтаж на котлони и потове за вграждане ;
  • ремонт и монтаж нафурни за вграждане и готварски печки 
  • ремонти монтаж на аспиратори 
  • ремонт и монтаж на бойлери 
  • и дрги електроуслги за бита и промишлеността 

Професионален монтаж на съдомиялни София от професионални водопроводчици и електротехници.

 

 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo