Ремонт на газови печки и фурни

ремонт и монтаж на газови печки и котлони Гаматерм ООД е специализирана в монтаж и ремонт на газови фурни и газови печки за бита и производството. Газта е природно чисто и икономично гориво на много добра цена. По-икономична е от електричеството, дори и когато се доставя с бутилки. Друго много важно предимство на газта, специално при фурните е равномерното печене и бързото загряване-почти мигновенно, което не може да се постигне и от най-добрите електрически фурни.

 В миналото газта се е считала за опасна и е язбагвана, а всъщност това е така и до ден днешен. Газта, както и електрическият так е овладяна и вече има много защити. Има защита от угасване на котлони и горелки на фурната, защита от изтичане на газ (осезтели), термодвойки, термозащити, терморегулатори и други защити, които правят използването на газ сигурно начинание, без рискове.

Сервиз за ремонт на газови печки и фурни

 Въпреки всичко в България, все още на газта се гледа като на нещо опасно и много страшно. Решилите се да я ползват знаят нейното предимство. Като газови уреди се предлагат страшно много модели и разнообразности, с различни защити и дизайн. Предлагат се газови туристически котлони, газоови котлони за бита, газови плотове за професионални кухни, газови печки за отопление, газови фурни за вграждане и газови фурни за открит монтаж, като не на последно място са комбинираните готварски печки. 

 При комбинираните готварски печки два от котлоните са на газ, два са на ток, а фурната е захранван с газ и електрически нагреватели.

 Ние разполагаме с мобилен сервиз за ремонт и монтаж на газови печки, газови фурни и газови котлони за домакинството и за отопление, газови котлони и газови фурни за ресторантьорството и производството (хранителновкусовата промишленост). Извършваме посещения на място по домовете(адреса) на клиентите. Извършваме профилактика и почистване на газови котлони, фурни и печки, смяна на дюзи, смяна на маркучи, смяна на редуцир вентил, смяна на скоби, смяна на врътки и скари, смяна на осезатели, смяна на спирателни кранове и пиезокристали.

 Предлагаме монтаж и демонтаж на газови котлони, газови и комбинирани печки и фурни. Предлагаме доставка на всички необходими части и материали. Ремонт на газови уреди по домовете с гаранция.

 Професионален газ сервиз за ремонт и монтаж на газови уреди за София 0895 012345 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo