Ел табла - ремонт и подмяна

Гаматерм ООД е професионална фирма в сферата на еректро услугите и електро ремонтите. Фирмата е групирана от електротехници предлагащи аварийни електро услуги за ремонт, монтаж и подмяна на електротабла на апартаменти, ел табла на къщи, пройзводствени сгради и халета за град София и област София. Предлагаме и денонощен авариен електротехник за София 24/7-365 дни в годината. 

Електрическите таблата са основна точка във всяка една ел. инсталация, без значение от нейната големина, предназначение и начин на изпълнение. Всички ел табла трябва да бъдат в изправност  за да гарантират правилната и безавариина работа на електроинсталацията, електрическите уреди и електрически машини и съоръжения захранвани от нея. Всяка точка и връзка в едно електротабло трябва да бъде стегната и направена с необходимите материали и инструменти за да е надеждна. Не бива да се използват наръчни инструменти и материали за поддръжка и монтаж на електрически табла, това е предпоставка за сериозни аварии с неприятни последствия.

Ремонта на електротаблата се извършва задължително от квалифицирани и правоспособни ел техници с придобита и защитена група по електробезопасност. Не бива хора нямащи познания и професионален опит да преработват, изграждат, подвързват електро табла или да отремонтират и подменят илектрически табла. Редно е при работа по електрическо табло да се спазят всички норми и препоръки за безопасна работа-изключване на захранването, монтаж на обезопасителни табели, изолиране на захранващ проводник и всичко останало по нормативни бази и изисквания.

Подмяната на електро табла на къщи и апартаменти се налага при повреда, остаряване или амортизиране на електрическите компоненти и автоматика в самите ел. табла, което от своя страна води до нагари, нагряване, миризма на кабел и дори понякота падане на захранването от автоматичниат предпазител в ел.таблото с електромера.

Ние подменяме стари електрически табла с нови с гаранция, като извършваме смяната без къртене. Ето някои цени за смяна на ел табло:

  • Цена за подмяна на ел табло за София до 4 предпазителя  90,00 лв с включени материали
  • Подмяна на ел табло за София до 8 предпазителя 150,00 лв с материали.

Ние предлагаме експресна смяна на ел. табло в дома ви с материали на клиента или материали доставени от нас, в зависимост как е е изгодно на клиента.  Гаранция за качество.

 

Цени на Гаматерм за услуги по ремонт, монтаж и подмяна на апартаментни електро табла:

  • -преглед и профилактика на ел табло    30,00
  • -демонтаж на ел табло    18,00
  • -монтаж на ел табло        45,00
  • -демонтаж на ел предпазител      2,50
  • -монтаж на ел предпазител         3,50
  • -отстраняване на авария в неработно време     60,00 лв/час
  • -такса за посещение до адрес        20,00
  • -откриване на късо съединение     80,00

Запазете сигурността си в дома и безаварииното ползване на електроуредите си с Гаматерм ООД. Гаматерм ООД препоръчва, при смяна на електрическо табло, използване на електроматериали и консумативи с гарантирано качество и от електротехник с придобита "4" група по електробезопасност. Не се доверявайте на материали, без документ за пройзход и хора негодни за работа с електрически апаратури и инсталации. 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo