Монтаж на осветителни тела

 Професионални електротехници придлагат монтаж на осветителни тела от всякакъв вид и на всякаква височина. Извършваме монтаж на полилей, осветителни тела тип абажури, осветителни тела тип луни, плафони за баня, плафониери за стена и таван, прожектори за рекламно осветление и улични осветителни тела. Монтираме освитетелни тела за 220V и 12 V, влагозащитени тела и тела за вграждане.

Монтаж на осветитени тела 

montaj na plafon s datchik Новите осветителни тела са претенциозни и всяко тяло има норма на мощност и топлоотделяне на електрическата лампа която ползва. За да запазите тялото се съобразявайте каква лампа му слагате при смяна на старата. Ако се смени електрическата крушка с по-силна крушка рискувате да изгорите клемите, рефлектора и дори целият корпус на осветителното тяло.

 Ние предлагаме монтаж на осветителни тела с напрежение на ел. крушки 12V, монтаж на външни осветитерлни тела и монтаж на осветителни тела върху плочки. 

 При пробиване на отвор за закрепване на осветително тяло върху плочка използвайте специални свредла за да не счупите плочката. 

 Извършваме изграждане на кабелно трасе за осветителни тела, монтаж на кабелни канали, направа на канали за кабели, смяна на ел осветителни тела, електрически крушки и други. 

 Извършваме също така ремонт на стълбищно осветление, като предлагаме преработка на стълбищно осветление и монтаж на осветителни тела с датчик за движение. Този тип осветителни тела могат да се монтират на стена или на таван. Датчика за движение е мощен и широкообхватен с настройки за осветеност и разтояние, както и продължителност на работа. Всичко това прави този тип стълбищно осветление много ефективен и икономичен.

Професионален електротехник за електро услуги в София 0895 012345. 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo