Откриване на теч от баня

откриване на теч от баня Теч от банята е често срещан проблем в което няма нищо учудващо, понеже в банята се разлива вода. Преминават вертикални и хоризонтални тръби за топла и студена вода, има налична канализация, подови сифони, мивки, тоалетна, биде, вана или душ кабина. При наличие на толкова точки от които може да се появи теч откриването на евентуален проблем е доста сложна задача.  

Откриване на теч от баня 

 При наличие на теч в баня се появяват мокри петна, стичания и се образува плесен в самата баня, съседните помещения и най-вече в помещенията под самата баня (при многоетажни сгради). Понякога, дори в почти 90% от случайте в самата баня където е скритият теч няма видими следи, което от своя страна прави откриването на теч трудно.

 При така създалата се ситуация се налага да се открие теча без къртене и разбиване.  За откриване на теч в баня се използва инфрачервена камера, която с помощта на термографски анализ открива зоната на теча. За да се открие теч с термокамера се налага влизане в самото помещение от което се предполага че създава проблема. Важно е да се знае, че не е възможно откриване на теч от баня на съседа над вас от вашата баня. 

Намиране на скрит теч от съседи

 Когато се търси теч от баня има много нейзвестни. В банята преминават и няколко шахти (вентилация, шахти за тръби и други) по които може да се стича вода от няколко етажа по-нагоре, което прави откриването на теча още по трудно.  Откриване на теч от баня се извършва като се обследват самите бани в посока от видимите щети нагоре по вертикалата до откриване на причината за теча. Върви се по пътя на водата. Влизането в съседните помещения е задължително.

 Ние предлагаме откриване на теч от баня и отстраняване на течове за София и страната.  Цена за откриване на теч от баня от 140,00 лв с ДДС за едно поммещение.  При теч межд два апартамента (респективно две бани) цената е 180,00 лв. Цените са  с ДДС. 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo