Монтаж и демонтаж на радиатори

 Гаматерм Сервиз разполага с богат арсенал от висококачествени инструменти за монтаж и демонтаж на радиатори. Извършваме още ремонт и смяна на алуминиеви, чугунени и панелни-стоманени радиатори и лири за баня. Монтаж и демонтаж на радиатори на ниски цени за София.

 Ние можем да демонтираме старите радиатори и затапим тръбите на парната инсталация. Можем да източим и напълним абонатната станция, без значение от кой вид и модел е АС (абонатната станция). За клиентите ни, отказващи се от услугите на Топлофикация, предлагаме рязане и скъсяване на тръбите максимално близо до вертикалният щранг на парното.

 При нужда от добавяне на глидери /рабра/, както на алуминиеви така и на чугунени ребра можем да свършим бързо и професионално работа, без значение от възрастта и големинаата на радиаторите ви. При стари чугунени радиатори извършваме доставка на чугунени глидери от Чехия.

Доставка и монтаж на радиатори. Монтаж и демонтаж на радиатори

 Извършваме също доставка и подмяна на стоманени, чугунени и алуминиеви радиатори, като осигуряваме доставка на новите радиатори и всички необходими материали по монтажа и предлагаме извозване на старите и тежки радиатори.

Монтаж на радиатори Работим на територията на София град, 7 дни в седмицата от 7,30 до  19,30 часа. Разполагаме с уред за замръзяване на тръбите с цел да не се източва цялата абонатна и да не се спира парното на сградата.

Метода е доста скъп и не е препоръчителен, поради вредата за материала на тръбите.

 Извършваме нарязване и извозване на тежки и стари чугунени радиатори. Разането става с електрически трион за чугун, за да не повредим мебелите и настилките. При рязането с триона няма искри и радиатора се реже на колкото части е необходимо, като може да се срежат дори самите ребра, при по-високи глидери.

Продажба и монтаж на радиатори 

 При нужда от монтаж и демонтаж на радиатори, термовентили, ребра, термоглави, обезвъздушители и други Гаматерм сервиз е на разположение. Гаматерм ООД е гаранция за качество.  Гаматерм ООД се наема с доставка на радиатори, демонтаж на радиатори, пълнене и източване на абонатна станция, монтаж на нови чугунени, алуминиеви и стоманени (панелни) радиатори, както и лири за баня. Извършваме доставка и смяна на термовентили и термолави. Специализирани сме в демонтаж и затапване на радитори. 

 Издаваме протокол за демонтаж на радиатори и затапване на радиатори и отказ от услугите на Топлофикация. Протоколите се изработват на база свидетели от съседните апартаменти. Протокол може да издаде и домоуправителя в качеството си на свидетел.

Ние сме фирма за монтаж на радиатори и предлагаме всички услуги, свързани с радиатори. Доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, смяна на радиатори в София.

 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo