Поправка на електрически скари

 Електрическите скари са електроуреди за битова употреба и професионална упатреба. Скарите представляват електроуреди със терморегулатор и електрически нагревател разположен във формата на скарата под която има тава за събиране на мазнината. Напоследък са модерни цялостни чугунени скари с разположен нагревател, под самата плоча. При чугунените скари мазнината се отвежда по канали и изтича отстрани на скарата, т.е няма тава под скарата. Електрическите скари се използват за печене на различни хранителни продукти от различно естество, но за да се пекат правилно и равномерно трябва топлината да е разпределена равномерно и с възможност да се коригира като температура. 

Поправка на електрически скари

 Скарите имат и термозащита и токова защита предпазващи уреда от прегряване и токови удари, както и терморегулатор за настройка на работната температура.

скари Най-често се поврежда нагревателя на електрическата скара. Изгаря нагревателя и нагарят клемите на щепселите поради високата консумация на електроенергия и високата работна температура. Скарите се ремонтират лесно и елементарно. Намирането на материалите е трудно и понякога дори невъзможно. Често прибягваме до изработка на нагреватели по поръчка поради липсата на нагреватели за скара от даден вид. Нагревателите са с различна форма, мощност и начин на захващане, което ги прави уникални и много различни.

 Друг често повреждащ се елемент е терморугелатора на скарата. Терморегулатора се грижи за нормалната работна температура на електрическата скара, като целият ток преминава през него. 

Извършваме ремонт на всякакъв вид скари и ел. уреди. Дежурен ел техник.

Професионални електро услуги за София с гаранция 0895 012345 - денонощно!

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo