Монтаж на аспиратор за вграждане

 Монтаж на аспиратор за вграждане е малко по-особен вид монтаж на аспиратор поради нуждата от изрязване на отвори или закрепване на аспиратора към шкафа. Аспиратора се монтира в предварително  подготвен и изработен кухненски шкаф, които може да се преработва в минимални граници.. Аспиратора за вграждане се монтира в долната страна на шкафа над кухненският плот, а тръбата  преминава  през полицата на шкафа и челото., като за целта се пробиват във формата на тръбата и съответният диаметър.

 Аспиратора се закрепя към кухненският шкаф посредством специални винтове за дърво и планки, които обикновено са в комплекта за монтаж.  Преди да монтирате аспиратора към шкафа се извършва оразмеряване на отворите и тяхното изрязване. Рязането се извършва със специални уреди или ръчно зеге.  След изрязване на отворите се закрепя аспиратора и се монтира възвратна клапа с въздуховод от алуминиева гофрирана тръба или PVC  тръба.

Монтаж на аспиратор за вграждане 

 Вътре в шкафа трябва да има изграден контактен излаз или изведен електрически кабел за свързване на аспиратора.  Изведената тръба от шкафа се свързва с розетката на комина. При свързване на аспиратора към комина трябва да се уплътни отвора, както и да се залепи тръбата.  При неуплътнение на тръбата е възможно налягането да я изкара от розетката. Затова уплътняването се извършва посредством специални преходи, уплътнители и лепила.

 Гамаремонт е сервиз за аспиратори за град София. Ние извършваме монтаж на кухненски аспиратори, доставка на нов аспиратор, монтаж на аспиратор за вграждане, монтаж на аспиратор каминен тип, свързване на аспиратор към комин, както и пробиване на отвор в комин и стена.

 Монтираме възвратни клапи при навлизане на миризма от комина и предлагаме ремонт на аспиратори на място. Ние посещаваме адреса на клиента за консултация за избор на нов аспиратор, за демонтаж и монтаж на аспиратор, за прместване на аспиратор, за  включване на аспиратор към комин, за пробиване на отвор в комин, за почистване на аспиратор, за диагностика и ремонт на аспиратор, както и ремонт на осветлението на аспиратор.

 Работим с всички марки аспиратори  без значение от типа им и начина им на монтаж. 

Цени за монтаж на аспиратори в сервиз за аспиратори Гамаремонт ООД София.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo