Откриване на теч от покрив

Термокамера Ние сме професионална фирма специализирана в откриването и отстраняването на течове по покриви с най различна конструкция, форма и начин на изпълнение. Разполагаме със специализиран локализатор на течове, чрез който много точно ще установим и локализираме зоната на теча от покрива. По този начин може да се спестят много пари от подмяна на хидроизолацията на покрива и да се направи само частичен ремонт в проблемният участък с нарушена хидроизолация.

 В помощ ни е и професионалната термографска камера Flir, с която много точно се откриват невидими течове в покривите и техните хидроизолации. Откриването на теч от покрив не е лесна задача дори и с професионална апаратура. Налага се издползването на много знания и опит. Теча може да е от равен покрив и от скатен покрив. Някои от равните покриви са застлани с чакъл, почва, камъни и други, а някои са само на хидроизолационен пласт.

 Съществуват и скатни наклонени покриви при които проблема с теча е доста по-трудно откриваем , причината за теча вече може да бъде на много възлови места от конструкцията на покрива. Може да тече от комин, около комин, обшивка на комин, обшивка на перваз и билото. Съществват също и покривни тераси - тераси, които са покрив на долните помещения. 

Откриване на теч от покрив Независимо къде тече покрива обследването се извършва на целият покрив. Невъзможно е да се обследва покрива точна над зоната на теча и обследването да е обективно и ефективно. Водата прониква под хидроизолациятаа на едно място и прониква през плочата, гредореда или друга повърхност от съвсем други пукнатини и пропуски. Водата се движи спрямо наклона и не винаги прониква веднага.
 На практика това означава, че покривът трябва да бъде обследван върху цялата си площ или най-малко ската, при скатни покриви. Разполагайки с такава високо специлизирана апаратура ние можем да открием проблемните участъци във всички видове покривни конструкции, като за целта нашите термографи са завършили алпийски курсове за безопасност.
 Всички хора с теч от покрива трябва да са наясна, че покрива се обследва отгоре и в никакъв случай само от долу. Това автоматично налага сухо и хубаво време за обследването с безопасност на обследвацият и точен резултат от откриването на теча.

 Предлагаме откриване на теч от покрив с термографска камера. Откриване на теч от покрив цена при обследване на открити фасади, тераси и покриви и откриване на теч под земя?

  • Такса посещение на адрес - 30 лв.
  • Такса на км извън София - 0,79 лв/км в двете посоки
  • Цена за обследване на първите 20 м2 - 140 лв.
  • Цена за обследване до 200 м2 - 3.00 лв на м2 .
  • Цена за обследване над 200 м2 - по споразумение
  • Цена за устно заключение - откриване на причината за теча - 0 лв. 
  • Цена за издаване на официален констативен протокол с изходящ номер констатиращ причината за теча - 95 лв.

 Констативният протокол и термографските снимки не са задължителни, особено при отстраняване на причината за теча от наш екип. Цени за откриване на течове

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo