Монтаж, демонтаж и ремонт на ел табла

 При всички електрически табла остаряването и амортизирането на самото ел.табло е свързано с образуване на нагар и окис по тоководещите части. Това от своя страна създава по-восоко съпротивление и нагряване на самите проводими части на таблото, електрическите кабели и предпазителите. Всичко това прави работата на таблото не ефективна и създава опасност от пожар и къси съединения. Ние извършваме профилактика на нагарите по бушони, шини и предпазители на електрическите табла и тяхната подмяна с нови при нужда. Тази процедура се нарича: Монтаж, демонтаж и ремонт на ел табла

Монтаж, демонтаж и ремонт на ел табла 
смяна и монтаж на ел.табло

 Извършваме и подмяна на стари  ел табла със стари предпазители-бушони с нови ел табла оборудвани със модерни електрически автоматични предпазители. Смяната на ел.таблото се извършва без къртене. Ние сменяме електрическото табло за около 1 час на цена до 110 лв със включени материали и труд без да къртим и разбиваме стените Ви, като осигуряваме доставка на предпазителите и кутията за табото.

 Ремонтираме и заменяме апартаментни електрически табла с нови автоматични предпазители, стари  ел табла с бушони, ел.табла за управление в производството, апартаментни ел табла и електромерни електрически табла. Монтираме фотоклетки, електромери, гнезда за бушони, бушони, автоматични предпазители, контактори,  стълбищни автомати, релета за време и тарифни часовници.

 Изработваме метални шкафове за ел табла и изграждаме нови електро табла. Екип от професионални електротехници извършва и ппреместване на електрически табла и удължаване на захранващи кабели и електрически проводници и кабели. Смяна на ел табло от професионален ел техник с гаранция 24 месеца. Извършваме подмяна на стари апартаментни ел табла с нови, без къртене. 

Професионални електроуслуги от опитни електротехници за София и страната. Ремонт на стълбищно осветление, откриване и доказване кражба на ток и още много други 0895 012345.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo