Ремонт на радиатори

Ремонт на радиатори за парно в София

 Радиаторите за парно се изработват от стомана, чугун или специални алуминиеви сплави. През радиаторите циркулира течност, като в повечето случаи тази течност е мръсна вода и примеси на кал и пясък. Водата и нейните корозивни свойства, с помощта на циркулацията износват от вътре радиаторите, което може да доведе до пробив в самият метал или теч от гарнитура на радиатора между глидери или връзката им с тръбите на парното. Естествено, повредите и ремонт на радиатори за парно не се изчерпват с течовете от ребрата и гарнитурите. Понякога протичат кранове, обезвъздушители или вентилите не отлепват. Друг проблем е повредата на термоглавите при вентилите или получаване на въздушна възглавница. Повреждат се също помпите или като цяло системата не работи коректно.

Ремонт на радиатори за парно София


 Ремонт на парно София е често търсена услуга след започване на топлоподаването. Проблемите с радиаторите започват при подгряване на водата. Всички течове и нередности при радиаторите се отстраняват на място. За да се предприеме какъвто и да е ремонт на радиатори за парно, е необходимо да се извърши посещение и диагностика на проблема от техник на място.  

 Сервиз за ремонт на радиатори предлага ремонт на радиатори за парно по домовете, демонтаж и затапване на радиатори, демонтаж на чугунени радиатори, демонтаж на панелни радиатори, смяна пна ребра и глидери, доставка и монтаж на радиатори. Монтаж на алуминиеви радиатори, изграждане на парни инсталации, изграждане на водно подово отопление, монтаж на котли и камини с водни ризи, откриване на течове от тръби и радиатори и извозване на стари радиатори.

 Лепене на радиатори за парно е твърде сложно и резултатът може да не е траен. При нужда от смяна на радиатори, ние подготвяме и изчисляваме мощността на радиаторите, доставяме и монтираме новите радиатори. Доставката на радиатори за София е напълно безплатна.

 Предлагаме ремонт на панелни радиатори, ремонт на чугунени радиатори, ремонт на алуминиеви радиатори, както и ремонт на лири за баня. Извършваме подмяна на глави, кранове, ребра, тапи, щепсели, обезвъздушители и други ремонтни дейности. 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo