Фирма за услуги по електрически табла

смяна на електрическо табло Електрическите табла са сложни връзки във всяка електрическа инсталация на сградите. Ние сме професионални електротехници и предлагаме монтаж, ремонт и смяна на апартаментни електрически табла, електромерни табла, ел табла за управление и всички видове ел. тбла за бита и производството.

 При монтажа на електрическите табла има редица правила и норми които са задължителни и тяхното неспазване е рисковано. 

Фирма за услуги по електрически табла

 Предлагаме смяна на апартаментни електрически табла от старите бушони с нови електрически табла с автоматични прекъсвачи и нова кутия. Смяната се извършва за  1-1,5 часа и не е свързана със спиране на тока на сградата дори и на апаратамента. Подмяната на старото ел.табло с ново се извършва с материали доставени от нас. Ние предлагаме смяна на електрическото табло без къртене и разбиване на стени, замазки и мазилки. Чисто и бързо смяна на старото електрическо табло с ново с гаранция 36 месеца за монтажа.

 Извършваме доставка на необходимите материали при желание от страна на клиента.

 Цените за смяната на ел табло и монтажа на ново електрическо табло е от 90 лв до 130 лв до 6 предпазителя. Цените са с материали и труд и с включен ДДС.

 Предлагаме диагностика на ел. табла и подмяна само на повредените елементи-предпазители, шини, гнезда и кабели. Може да монтираме вашите преотчитащи електромери, известни като контролни електромери, монтираме ДТЗ, контактори, фотоклетки, стълбищни автомати, релета за време, тарифни часовници и много друга електроавтоматика и електро апаратура.

 Гаранция за услугите по ремонт и смяна на електрически табла. Смянана старо апартаментно ел табло с ново, без къртене в рамките на два часа!

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo