ВиК услуги по домовете София

ВиК услуги по домовете София

Над 14 години, екипът на Гаматерм ООД предлага ВиК услуги по домовете за София и околните райони. Професионални ВиК услуги за ремонт, смяна и монтаж на кранове и уреди, ремонт и смяна на тръби, откриване на скрити течове, смяна на водомери, ремонт на бойлери, смесителни батериии, ремонт на бани, аварийни ВиК услуги и ремонти. Водопроводни услуги от професионален водопроводчик с гаранция.

С Гамаремонт реагирането на водопроводни аварийни ситуации по всяко време на деня и нощта не е мечта. Разчитайте на специалистите ни по ВиК услуги за професионално и отзивчиво обслужване, когато имате нужда от него.

ВиК услуги по домовете от опитни специалисти

 Ние предлагаме откриване на скрит теч с термокамера, без къртене на изгодни цени. Заявка за посещение на водопроводчик може да направите на телефоните от контактната форма.

 Предлагаме изграждане на нови ВиК-инсталации, както и ремонт на стари такива, монтаж на водомери, монтаж на спирателни кранове, преместване на изводи и тръби, монтаж и смяна на смесители за баня и кухня, проверка за теч, доставка и монтаж на душ кабини, вани за баня, както и монтаж и ремонт на тоалетни казанчета и чинии.

  Монтаж на перални машини, сушилни, съдомиялни, парни душ кабини и джакузита. Свързване на хладилник към водопровод, преработка водопровод, включване към канализация и други.  Предлагаме откриване на течове от тераса, баня, скрит теч от сифон и фуги. Извършваме префугиране на бани и тераси. 

Водопроводчик София. ВиК ремонти София

ВиК услуги по домовете СофияОт течащи кранове и запушени канали до ремонти на помпи и подмяна на канализационна линия, разчитайте на Гамаремонт да диагностицира и разреши вашите водопроводни проблеми бързо и надеждно.

 Изваждане на счупен кран, отпушване на водостоци и улуци, отпушване на канали, мивки и тоалетни. Смяна на водопроводни тръби, канали и меки връзки.

 Свързвания на перални, съдомиялни ледарки, хладилници, бойлери и фризери към електрическа инсталация 220 V са сред най-търсените от нашата фирма услуги.

 И не на последно място - ако имате съмнения за  скрит теч  - позвънете ни. Ние откриваме и доказваме наличие на скрити течове. Издаваме и констативен протокол за наличие на теч.

 Гаматерм ООД разполага с денонощен професионален водопроводчик 24/7 за цяла София и Софийска област за спешни и авариини водопроводни  услуги и аварии.

 Издаваме гаранция за извършените от нас ВиК услуги и гаранция за доставените от нас  материали.

 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo