Подмяна на апартаментно ел табло

 Апартаментното ел. табло е най-важната и сложна част в цялата електрическа верига на апартамента. Това е центърът за управление на електроенергията в дома, която надеждно ви защитава от неприятности, свързани със спиране на тока, например или изгаряне на някой проводник, късо съединение, токови удари, претоварване на ел инсталацията и дори пожар. Естествено за да сте защитени от всички тези нежелани последствия електрическото табло на апартамента трябва да е напълно изправно.

 Подмяната на апартаментно ел. табло бихте могли да извършите сами, но правилното му и бързо монтиране по-добре да поверите на съответния специалист. Нашата фирма извършва услуги за подмяна и поставяне на ел. табла в апартаменти и други сгради, съобразени с всички изисквания за безопасност, спазвайки необходимата технология.

Смяна на старо апартаментно ел табло 

 До не отдавна в апартаментите не е било нужно съществуване на ел. табло. Считало се е за напълно достатъчно разпределителното табло, което се е намирало на стълбището. В отделния апартамент се е поставял електромер за различните уреди. Но тъй като прогресът не стои на едно място, а потреблението на електроенергия се е увеличило многократно, променят се и изискванията за електрооборудването. 

 Старото ел. табло е необходимо да замените с ново с оглед на вашата безопасност. Как да прецените състоянието на вашето табло? Много лесно. Забележите ли миризма на изгоряло, пушек от таблото, шум, зачервяване на предпазител, премигване на ел.уреди, увиснали кабели и др. неща, които ви притесняват, то ще ви е необходимо да  се срещнете с ел. техник.

 Квалифицираните специалисти на първо място ще отчетат всички фактори, мощността на кабелите и ел. енергия. Техникът ще ви предложи и обясни видовете ел. табла и разликата в употребата им: според материала на производство – пластмасови или метални и начина им на закрепване – отгоре и вградени. Последните се поставят в специална ниша на стената, но в същото време не заемат свободно пространство в апартамента.

Същинската подмяна на ел.табло също включва няколко етапа:

- създаване на схема за включване на всички елементи от ел. табло;

- подготовка на материалите и инструментите – отверки, клещи, клеми, омметър, фазомер, волтметър със светодиодна индикация, инструменти за сваляне на изолация;

- поставяне на новото апартаментно ел. табло;

- поставяне на авт. предпазители, заземителната и нулевата шина, дин шината за закрепване на предпазители;

- подреждане на кабелите по гнездата, проверяване и затягане.

 Ел. табло е важна част от инсталацията на апартамента ви. Не подминавайте неговите проблеми, а ги премахнете своевременно с помощта на квалифицирани специалисти. Немарливостта, може да коства живота ви.

 Ние ви предлагаме сдоставка и смяна на апартаментно ел табло с ново ел табло с автоматични предпазители на цени от 90 лв до 240 лв с включени материали и труд. Цената за смяна на старо апаратаментно ел табло се определя от броя на автоматичните предпазители и от броя на токовите кръгове в апартаментната електроинсталация.

Смяна на ел табло за външен монтаж без къртене сгаранция 24 месеца.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo