Затапване на радиатори

Затапване на радиатори при отказ от топлофикация 

Затапване на радиатори се налага по различни причини, като една от основните е демонтаж на радиатор и отказ от услугите на топлофикация. Спирането на парното е по различни съображения за всеки абонат, но така или иначе за да спрете топлоподаването е необходимо да демонтирате радиаторите и да извършите затапване на радиатори, т.е затапване на изводите на парната инсталация. Друга основна причина за демонтаж и затапване на радиатор е ремонт на стената зад радиатора, коетоналага демонтаж и затапване на радиатора за известно време докато трае ремонта.

 Затапване на радиатори се тълкува различно от клиентите и фирмите предлагащи тази услуга. Обикновено под затапване се разбира навиване на тапи или капи върху съществуваща резба, след демонтаж на радиаторите. При нужда от скъсяване на тръбите, рязане на тръби, заваряне на тръби, преработка на щранг и други работи с които се променя (тръбната инсталация) парната инсталация, вече се касае за преработка на тръбната система на парното и едва тогава затапване.

 Такава преработка на тръбната система на парното се таксува по съвсем различен начини и изисква други дейности (рязане, заваряне, навиване на резба, направа на преходи и други). Едва след преработката на тръбната инсталация, която може да е скъсяване, преместване, премахване на тръби или скриване на тръби се преминава към затапване на изводите към радиатора.

Затапване на радиатори цени от 55 лв без ДДС. 

 Ние предлагаме затапване на радиатор, демонтаж на радиатор, доставка и монтаж на радиатори, откриване на теч от тръби на парно, премахване на тръби, преработка на тръби,смяна на тръби и щрангове за парно. Извършваме още ремонт на радиатори и парни инсталации, преместване на радиатор и монтаж на лири за баня, монтаж на радиатори за парно и демонтаж на стари радиатори при отказ от топлофикация. 

 Затапване на радиатори в София от опитни специалисти - обадете ни се и запазете своя час.

 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo