Ремонт на електроуреди

 Ремонт на електроуреди се налага все по-често поради използването на електроуреди почти за всичко. В съвременният дом ел уреди намират приложение в почти всяка домакинска работа и в кухнята.

 Всяко домакинство има пералня, сушилня, ютия, прахосмукачка, вентилатор, климатик, бойлер, електрическа кана, ел скара, фритюрник, фризер, хладилник, тостер, миксер, сокоизтисквачка, пекарна, фурна, котлони, плотове за вграждане, аспиратор, вентилатор за баня, сешоар, преса за коса и дори масажьор.  Изброените до тук уреди а малка част от използваните в ежедневието електроуреди в бита, а такива се използват в офиса и в производството.

Ремонт на електроуреди по домовете 

 Много сервизи извършват ремонт на електроуреди, като някои от сервизите предлагат ремонт на електроуреди на място в дома на клиента. Голяма част от изброените по-горе ел уреди не подлежат на ремонт поради капсоловани елементи или липса на резервни части, а при друга част ремонта не е финансово изгоден. Ремонт на електро уреди се извършва предимно за бялата и черна техника и то при по-скъпите и качествени марки.

 Ние от Гаматерм ООД предлагаме ремонт на електроуреди по домовете. При нас може да запишете час за посещение и ремонт на бойлери, ремонт на перални, ремонт на съдомиялни, ремонт на печки, ремонт на фурни за вграждане, котлони и ремонт на аспиратори. Извършваме също доставка и монтаж на ел уреди включително и безплатна доставка на бойлери, доставка и монтаж на обмни и проточни бойлери за София.

Професионален сервиз за ремонт на електроуреди по домовете. Продажба, доставка, монтаж и ремонт на електроуреди за С)офия с извозване на старият ви уред при нужда! Телефон на сервизни техници 0895 012345

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo