Доставка и монтаж на хидрофор

Професионален сервиз за ремонт и монтаж на хиидрофори.  Предлагаме доставка и монтаж на хидрофор, хидрофорни помпи, потопяеми помпи, балони, разширителни съдове и други. Работим с всички марки хидрофори за София и софийска област. Предлагаме проектиране, изчисляване и изграждане на хидрофорни уредби.

Хидрофора, всъщност представлява хидрофорна уредба или хидрофорна система, която се използва за повишаване и стабилизиране на налягането във водопроводната мрежа. Помпата се захранва от собствен водоизточник (кладенец или сондаж), като може да черпи вода и от воден резервоар. Резервоара може да се пълни от водопровода или от кладенец. В някои населени места има вода целогодишно, но налягането е прекалено ниско, което пречи на нормалната работа на урди, като пералня, съдомиялна и естествено на душа в банята. При такива случай може да се използва хидрофор с директно засмукване на вода от водопровода, без наличие на резервоар и водосборен съд.

Доставка и монтаж на хидрофор

Масово се използват хидрофори от мембранен тип, като напоследък на пазара се налагат и помпи (хидрофорни помпи) с електронен пресостат, без разширителен съд. Преди да предприемете изграждане и монтаж на хидрофор трябва да се направят изчисления на нужният дебит и параметрите на мопмата, както и нейният тип. Изчисляването на системата е много важно и основно при монтаж на нов хидрофор, без значение от неговият тип и предназначение.

При нужда от хидрофорна уредба, може да ни потърсите. Ние ще изпратим наш техник, които ще извърши оглед, ще направи изчисления за необходимата мощност и тип на помпата и цялята хидрофорна система. Ние ще ви предложим няколко варианта за изпълнение и изграждане на системата, като вие сами ще изберете най-угодният и удачен за вас.

След направена оферта за доставка и монтаж на хидрофор, ние ще извършим всички останали дейности, ще доставим необходимите части и ще ги монтираме. Ние настройваме хидрофорната уредба и ви разясняваме на място, как и какво трябва да бъде обслужвано и профилактирано. Такива елементи са филтри и водосборни съдове. Ще ви разясним принципа на работа и при нужда, ще можете да източвате и заземявате хидрофора или да го спирате и пускате при по-продължителни периоди в които няма да го използвате. За целта ще ви покажем крановете за източване и крановете за обезвъздушаване на системата.

При нас може да поръчате доставка и монтаж на следните хидрофори:

Работим със следните марки хидрофори:

wilo, хидрофор einhell, хидрофор asa, хидрофор al-ko, хидрофор budget, хидрофор elbi, хидрофор grundfos, хидрофор gardena, хидрофор metabo, гидрофор marina, хидрофор raider, хидрофор royal, хидрофор tip и други известни марки хидрофори на българският пазар.

Ние извършваме също ремонт на хирдофори на място, свързване на хидрофор към водопровод, монтаж на хидрофорни помпи и монтаж на хидрофор за кладенец. Професионални услуги и консултации за всички видове помпи и хидрофори. Изграждане на хидрофорни инсталации. Изчисляване на хидрофор само след оглед на място!

Може да разгледате цени и услуги за ремонт на хидрофори. 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo