Ремонт на бойлери по домовете

ремонт на бойлери по домовете Gamaremont  е сервиз за ремонт на бойлери на място по домовете. Ние посещаваме клиентите по предварително изготвен график, извършваме диагностика и отремонтираме вашият бойлер. Сервиза извършва ремонт на бойлер на място за рамките на град София и околните райони.

 Ремонт на бойлери по домовете се практикува от нашият сервиз за бойлери за всички марки бойлери: предлагаме ремонт на бойлери по домовете в софия на бойлери Арисотн, бойлери Дипломат, бойлери Теси, бойлери Елдом инвест, бойлери Фламина, бойлери Светлю Шишков, бойлери Матев, бойлери Горение, бойлери Термомакс, бойлери Нео, бойлери АЕГ, бойлери Татрамат и бойлери Stiebel Eltron. 

Ремонт на бойлери по домовете 

 Предлагаме ремонт на обемни ел бойлери, проточни електрически бойлери и газови бойлери. Работим с оригинални резервни части и издаваме гаранция за ремонта от 24 месеца. 

 Какво ремонтираме? Извършваме смяна на терморегулатор, смяна на термозащита, смяна на нагревател (смяна на сухи нагреватели и мокри нагреватели), смяна на гарнитура, смяна на фланец, смяна на термостат, смяна на електрическо копче, смяна на електрически кабели, смяна на тръбата на топлата вода, смяна на възвратен клапан, смяна на спирателни кранове и меки връзки. 

 Какво не се ремонтира? За ремонт не подлежат: паднал бойлер, не се извършва също ремонт на течащ бойлер ( с изключение на неръждаемите бойлери), пукащ бойлер при загряване и използване. При неръждаемите бойлери е възможен ремонт на пробит водосъдържател, които се заваря със специални инструменти и електроди.

 Освен ремонта на бойлери ние предлагаме доставка и монтаж на нови бойлери, като доставката на бойлера закупен от нас е напълно безплатна. Марките бойлери които предлагаме може да видите в нашият каталог за бойлери.  Осигуряваме демонтаж на старият бойлер и монтаж на новият бойлер. Предлагаме също монтаж на таймер за бойлер, които спомага за управлението на бойлера, икономия на ел енергия и ви гарантира топла вода винаги когато имате нужда.

Сервиз за ремонт на бойлери на място 

 Когато се говори за услуги винаги се стига и до цените. Ние предлагаме рмонт на бойлери на цени достъпни и разумни за стандарта в страната. Цените за ремонт на бойлери може да видите тук.

Тук може да прочетете много полезна информация за ремонт на бойлери от форумите. Описани са проблеми с бойлери, начин ан ремонт, цени за ремонт на бойлери, сервизи за бойлери, мнеия за сервизи за бойлери.

Ние препоръчваме следните форуми за ремонт и монтаж на бойлери, които имат добра репутация и реални потребители:

Смяна на тръба на топлата вода

Ремонт на бойлер 

Течащ бойлер

При условие, че не сте намерили информация по вашият проблем, може да ни потърсите на тел 088 2285 230 с удоволствие ще ви консултираме.

Цени за диагностика на бойлер на място :

-диагностиката на бойлер на място е безплатна, при приемане на офертата на техника за ремонт на бойлера.

-диагностиката на бойлера се заплаща при отказ от ремонт на бойлера в размер на 18,00 лв.

-посещение за диагностика на бойлер 30,00 лв в рамките на град София

-такса посещение извън град София 30,00 лв + 0,69 лв/км в двете посоки

 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo