Откриване на теч от тераси


Теч от тераса  Теч от тераса се наблюдава най-вече на последните и предпоследните етажи и там където терасите се явяват покривни за дадени апартаменти. Причините  за теч от терасите са много разнообразни и са свързани с амортизиране на фугите и покритието, така и с хидроизолацията на терасата.

 Не са никак малко случайте в които се наблюдава и конструктивна грешка при изпълнението и проектирането на сградата. Всички проблеми предизвикващи теч от тераса са откриваеми и се диагностицират, но ремонтите трябва винаги да се извършват от професионална фирма с гаранция за качество. на изпълнението.

 Обикновенно терасата създава теч както на самият етаж на които е разположена, така и на етажа под терасата.  Теча на долният етаж се характеризира и проявява по тавана и около прозорци и врати под самата тераса, докато на етажа, където е терасата влагата прониква по пода на стаята прилежаща на терасата и по стените на прозорците и вратите.

Откриване на теч от тераса 
 При дъжд, там където е нарушено покритието на терасата, влиза вода, натрупва се влага, която избива по стените, мазилката подпухва и започва да се руши, а долният имот може да протече дори и по тавана и то доста далеч от терасата.

 При теч от тераса откриването се извършва без къртене. Използват се специализирани в откриването и локализирването на течове термокамери (тормографски камери), както и съпътстващи уреди и влагомери за потвърждаване на диагностиката на теча.

 Ние разполагаме с професионална термографска камера Flir, както и много други съъпъстващи уреди помагащи при откриването на теча. Това са влагомери и датчици на различен принцип за различни нужди от измерване на влага, температура, въздух и дебелина на материалите.

 Новите и модерни технологии създават термалното изображение, което може да открие пътя на влагата и водата, като по този начин ни води до източника на проблема. Термографските камери са много като модели и марки с много различни показатели и функции. Термографските камери са с различна форма за различни приложения. Марката на термокамерата, формата на термокамерата, цвета на термокамерата и големината на монитора нямат отношение по откриване на течове. Единственото от значение за откриване на теч е парамеетрите на камерата и специалистът термограф.

Цените за откриване на скрити течове от тераси и открити пространства са както следва:

  • Такса посещение на адрес в София и други градове с наш офис - 30 лв.
  • Такса на км извън София и други населени мескта, без наш офис - 0,79 лв/км в двете посоки
  • Цена за обследване на първите 20 м2 - 140 лв.
  • Цена за обследване до 200 м2 - 3.00 лв на м2 .
  • Цена за обследване над 200 м2 - по споразумение

Извършваме професионална термография за откриване на скрит теч с термокамери Flir. Разполагаме с обучени и сертифицирани термографи ниво II.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo