Откриване на течове без къртене

 Разгледали сме надълго и нашироко проблема с течовете, скрити течове, течове в бани, течове от съседи, течове от тавани и други видове течове. Откриване на течове се налага винаги при наличие на скрити течове. Важното обаче е да се извърши откриване на течове без къртене, което е трудоемко. Такова начинание изисква сериозна подготовка и има няколко аспекта. Какво трябва да имаме за да извършим професионално откриване на течове без къртене?

Откриване на течове без къртене 

 Първо и основно е наличие на нужната професионална апаратура. Уредите за откриване на течове са много като марки, модели и предназначение, понеже течовете имат различно естество и начин на разлив, както и среда с характерни условия. За откриване на течове без къртене в различни условия и разнородни среди са необходими и различни уреди за откриване на течове.

 Дори и да имаме налични цялата необходима апаратура за откриване на течове без къртене стигаме до необходимите знания и умния за работа с тези уреди, като трето и не на последно място ни е необходим опит, познания и знания за материалите в които се разпространява теча. Всичко това е необходимо за да анализираме правилно данните с които разполагаме и да стигнем до правилното и точно локализиране на аварията, като от нас се очаква да дадем и адекватно мнение и препоръка за отстраняването на проблема, та дори и самото отстраняване. От до тук казаното става ясно, че задачата за откриване на течове без къртене не е никак лесна. Много фирми се подлъгват от цената за откриване на течове и предприемат смело тази стъпка. Инвестират в скъпа апаратура и се стига до липсата на компетентни и обучени професионалисти с опит и достатъчно практика.

 Всеки наел се със задачата по откриване на течове без къртене трябва да тръгне от малкото, което вижда (в повечето случай петна, мухъл и следи от  стичане), да обследва проблема с точният уред в зависимост от ситуацията, да анализира получената картина с до тук положените усилия и да се ориентира в многото варианти и предположения за мястото и причината на теча. След всичко това трябва да докаже и да покаже на практика мястото на теча, както и да покаже как точно се получава, като за целта е най-убедително да го демонстрира. Най-важно е да знаете, че откриване на течове без къртене всъщност не е изказването на предположения или откриването на влажни петна, а реално откриване на причината за теча.

 Ние предлагаме на всички избрали да използват нашата фирма за откриване на течове без къртене точно това! Реално откриване и отстраняване на теча с гаранция за качество, ниски разходи и бързина. Извършваме откриване на течове с камера и ултразвук за София и страната.

 Фирмата разполага със сертификат за откриване на течове без къртене, които важи за всички страни в света. На снимката може да видите сертификата за откриване на течове без къртене. Цени за откриване на течове с термокамера. 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo