Монтаж на съдомиялни


 Съдомиялните са сходни и близки  като устройство и начин на експлоатация до пералните. Името на уреда подсказва добре неговото предназначение. Има съдомиялни с различен размер и капацитет на броя  прибори за миене. Съдомиялните машини са свързват към водопровода на студената вода от където черпят чиста вода за миене и изплакване на съдовете и към канал, където изпомпват мръсната вода. Когато се монтира съдомиялна трябва много внимателно да се прочeтe листовката и упътването за монтаж.

 Някои съдомиялни имат помпи за изпомпване на мръсната вода , но не всички. Произвеждат се и съдомиялни машини без помпи, който трябва да се монтират на по-високо място от нивото на каналаза да изтича водата, това са съдомиялни на самотек.  Съдомиялните както и пералните зъдължително се нивелират спрямо неравностите на пода посредством крачета на винт, наречени монтажни крачета. Съдомиялните често са за вграждане в кухненска ниша. Вратичката на съдомиялната посредством специални релси се монтира към вратата на шкафа.

 Цените за монтаж на съдомиялни започват от 38 лв до 72 лв в зависимост от това дали е за открит монтаж или монтаж за вграждане. Всички работи по ВиК и електро инсталацията извън работата по монтаж на пералнята се заплащат отделно от цената за монтажа.

Монтаж на съдомиялни 


монтаж на съдомиялна Професионален монтаж и ремонт на съдомиялни за открит монтаж и съдомиялни за вграждане на ниска цена. Извършваме доставка на нова съдомиялна и извозване на старата повредена съдомиялна. За желаещите да монтират сами, трябва да внимават с връзките и маншоните на маркучи и тръби, за да не предивзикат наводнение. Това важи най-вече за съдомиялни за вграждане.

 Преди да преберете съдомиялната в определеното и място проверете добре всички снадки, съединения наклони и маншони, да не сълзи или прокапва от накъде. За да бъде реална проверката оставете съдомиялната да извърши поне един пълен цикъл на избрана от вас програма и тогава я вградете. Течове от съдомиялни и перални за вграждане се получават често и са трудни за откриване, а щетите по кухненските мебели и уреди са големи.

 Професионални ВиК услуги от опитен водопроводчик за София. Откриване на скрити течове с камера, без къртене. ВиК ремонти и монтажи. Отстраняване на аварии 0895 012345. 

 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo