Монтаж на проточен бойлер

Монтаж на проточен бойлер в София

 Проточният бойлер е добро решение при нужда от повече топла вода, например за пълнене на вана, както и при бърза нужда от топла вода. Проточните бойлери имат множество предимства и недостатъци, но няма да се фокусираме върху тях. Ще разгледаме детайлно монтаж на проточен бойлер.

 Монтаж на проточен бойлер е доста общо понятие, монтажа на всеки бойлер е индивидуален в зависимост от начина на свързване на бойлера към водопровода и тока.  Например може да се извърши монтаж на проточен бойлер за баня или монтаж на проточен бойлер под мивка. Начина на закрепяне на бойлера към стената или шкафа е различен за различните производители на бойлери. Начина за монтаж на бойлера за стената е описан подробно в инструкцията за монтаж и експлоатация.

Захранване на проточен боййлер

 За баня е необходим проточен бойлер 230 или 380 V с електрическа мощност на нагревателя от 7 до 27kW в зависимост от нужното количество топла вода. За кухнята проточните бойлери са монофазни и обикновено с мощност до 7 kW.  След монтажа на бойлера за стената следва свързване на бойлера към водопровода и електрическият кабел.  Двете свързвания, свързването към тока са изключително важни.  Всеки електрически уред трябва да бъде заземен и занулен, а при използване на проточен бойлер се препоръчва и наличие на ДТЗ в електрическото табло. Свързван на трифазен проточен бойлер само от ел техник!

Монтаж на проточен бойлер за баня /проточен бойлер за кухня / проточен бойлер над мивка 

 Преди да решите да използвате проточен бойлер е желателно да се консултирате с техник от професионален сервиз за бойлери. За да монтирате проточен бойлер трябва да имате електрическо захранване с определено сечение на кабела, които идва директно от ел табло и определена мощност на автоматичният предпазител. Сечението на ел кабел и предпазителя се определят от мощността на бойлера. За да определите мощността на проточният бойлер е необходимо да знаете подаваната ел мощност към вашето ел табло, както и броя на фазите на захранващият кабел.  Това означава, че използването на проточен бойлер зависи от даденостите на ел инсталация и ел табло, а не от вашето желание.  

 Сервиз за бойлери Гамаремонт предлага доставка и монтаж на проточен бойлер, ремонт на проточен бойлер, както изграждане на електрическо захранване директно от ел табло и извеждане на водопроводни изводи. Доставка и монтаж на проточен бойлер на ново място при профилактика на топлата вода.

Цени за монтаж на проточен бойлер (цена) от 47 лв до .......лв

Извършваме монтаж на проточен бойлер:

-проточен бойлер Елдом
-проточен бойлер Дипломат
-проточен бойлер Теси
-проточен бойлер Фламина
-проточен бойлер Siemens
-проточен бойлир Stiebel eltron
-проточен бойлер Шишков
-монофазен проточен бойлер
-трифазен проточен бойлер
-проточен бойлер за баня
-проточен бойлер Юнга за мивка

 

Сервиз за бойлери Гамаремонт предлага доставка и монтаж на проточен бойлер за баня, за кухня и газови проточни бойлери. Продажба, доставка и монтаж на бойлери за София. Ремонт на бойлери по домовете 0895 012345.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo