Доставка и монтаж на радиатори

Доставка и монтаж на радиатори по домовете

 Професионален сервиз за радиатори предлага доставка и монтаж на радиатори за София и околните райони. При нас може да поръчате посещение за изчисление на радиатори, демонтаж на радиатори, ремонт на радиатори, смяна на радиатори, доставка и монтаж на алуминиеви радиатори и изграждане на парни инсталации и подово отопление.  Фирмата работи с локално парно и централно топлоподаване. Извършваме доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, монтаж на чугунени радиатори и панелни радиатори. Разполагаме на склад с италиански и турски радиатори и лири за баня.  

 

Кога трябва да се обадя на водопроводчик и кога трябва да се обадя на отоплителен инженер за по-добра инсталация на радиатор?

Често казваме „Имам нужда от водопроводчик“, когато се нуждаем от някой, който да работи по нашия радиатор, котел или отоплителна система. Водопроводчик може да работи върху вашата отоплителна система (радиатори, тръбопроводи и др.). Но не може да работи върху котела или газопровода. Основната разлика между водопроводчик и отоплителен инженер е, че водопроводчикът не притежава квалификации за безопасна работа с газ. От друга страна, един отоплителен инженер, който основно извършва ремонт на бойлер, е малко вероятно да работи по други аспекти на вашата отоплителна система. Затова изберете нашите екипи от специалисти, за да сте сигурни, че работата ще бъде свършена бързо и качествено.

 

Безплатна доставка и монтаж на радиатори на изгодни цени

 Освен демонтаж и монтаж на радиатори можем да извършваме преместване на радиатори, обръщане на радиатори, удължаване на захранващи тръби за радиатори, направа на заварки, направа на кръстосано свързване на радиатори и дори откриване и отстраняване на теч от парно с помощта на термографска камера.  Метода позволява откриване на течове без къртене.

 Монтаж на радиатори за парно с гаранция  от следните видове радиатори: монтаж на алуминиеви радиатори, монтаж на панелни радиатори, монтаж на чугунени радиатори и лира за баня.  Продажба и монтаж на вертикални радиатори за парно с височина до 2400 мм.

 При смяна на радиатори за парно се налага преизчисление на необходимата мощност. Обикновено се демонтират чугунени радиатори и се монтират нови алуминиеви радиатори или панелни радиатори, като понякога се променя и междуосието и височината на радиатора. Това може да промени отдаваната мощност.

Монтаж на радиатори София. Монтаж на радиатори цени 

 Сервиз за радиатори Гамаремонт предлага продажба на радиатори, доставка и монтаж на радиатори и лири за баня. Всички радиатори доставени и монтирани от нас са с 10, 15 или 5 години гаранция и са придружени от декларация за съответствие.  При смяна на радиаторите препоръчваме и смяна на термовентила, спирателните кранове, окомплектовката и обезвъздушителя на радиаторите.

 Доставка и монтаж на алуминиеви радиатори цени от 98 лв за брой до 18 ребра (глидера). Цената за монтаж на радиатори не включва демонтаж. Нужните материали за монтаж на радиатори се заплащат допълнително.

 Точна цена за доставка и монтаж на радиатори се изготвя след извършване на оглед. Всички цени в сайта са ориентировъчни. Ориентировъчни цени за монтаж на радиатори. 

При нас може да заявите също:

 • демонтаж на радиатори топлофикация
 • затпване на радиатори при спиране на парно 
 • смяна на радиатори топлофикация 
 • монтаж на радиатори за София
 • доставка и монтаж на радиатори 
 • смяна на термовентил
 • монтаж на термоглава на радиатор
 • смяна на радиатор за парно с нов 
 • ремонт на радиатор
 • обезвъздушаване на радиатори и парна система
 • промивка на стари и запушени радиатори
 • смяна на ребро / глидер на радиатор
 • откриване на теч от парна инсталация 
 • както и много други услуги свързани с парни инсталации, бойлери със серпентина и други

 Продажба и монтаж на радиатори за София и района. Майстор за монтаж на радиатори - монтаж на панелни радиатори, монтаж на радиатор върху гипсокартон, едностранно свързване на радиатори за тец и други ВиК и ОВК услуги по домовете.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo