Продажба и монтаж на радиатори

Продажба и монтаж на радиатори 

 Някои фирми продават радиатори, а други само монтират радиатори. Ние предлагаме на своите клиенти продажба и монтаж на радиатори с напълно безплатна доставка до дома ви. При нужда от монтаж на радиатори за парно или смяна на радиатори за парно е нужно само да ни позвъните. В удобен за вас ден и час ще ви посетим в дома ви и ще извършим необходимите изчисления за парно или изчисляване на радиатори за отопление. Ще предложим модели с различен дизайн и в различни ценови категории. Вие трябва само да изберете!

Продажба и монтаж на радиатори за София

 След пресмятане на радиаторите за парно, т.е изчисляване на мощност на радиаторите ще ви предложим различни видове радиатори (алуминиеви радиатори, чугунени радиатори или панелни радиатори). Ще имате възможност да се видите дизайна на избраните от вас радиатори, както и да се запознаете с цените от каталози.

 Изчисляването на алуминиеви радиатори и изчисляване на мощност на панелен радиатор е напълно безплатно за клиентите решили да използват нашите услуги. След като сте се спрели на определените видове и модели радиатори се уговаряме за ден на доставка и монтаж на радиаторите.

 Изчисления на киловати на радиатори се извършват на база квадратурата и кубатурата на помещенията (стаите), като в сметката се вземат предвид наличие на изолация, големината на прозорците, височината на помещението и други фактори, след което се извеждат резултатите от таблица спрямо избраният радиатор.

Безплатна доставка и монтаж на радиатори

 Примерно за стая от 15 м2 без топлоизолация и стандартен прозорец и височина на тавана, необходимата мощност е от 3450 W. На база тези изчисления и вида на радиатора трябва да изберете големината му.

 За улеснение на клиента ние сме предвидили комплексна услуга продажба и монтаж на радиатори, която включва: посещение на адреса и изчисляване на радиатори за парно, доставка и монтаж на радиатори, източване и пълнене на абонатна станция, демонтаж на стари радитори, преработка на тръби на прано при нужда, доставка на необходимите материали за монтаж на радиаторите и окомплектоването на радиаторите.

 Извършваме още ремонт на радиатори, почистване на радиатори, преместване на радиатори, боядисване на радиатори и откриване на теч от тръби на парно (теч от парни инсталации).

Тук може да видите цени за монтаж и демонтаж на радиатори и откриване на теч от парно. 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo