Ремонт на аспиратори - монтаж и демонтаж

Ремонт на аспиратор Аспираторите са кухненски електроуреди предназначени да изсмукват парите и миризмите навън посредством мощни и високооборотни мотори и вентилационни тръби или шахти.  Засмуканите миризми и пари се отвеждат посредством тръбопровод към вентилационните отвори на сградата. В заведенията за хранене и професионалните кухни се използва професионална мощна система за аспирация на кухненските помещения на същият принцип, но при тях се използва цялостна система, независима от сградната вентилация, като мотора с турбините може да е разположен в помещението или извън него.

Ремонт на аспиратори 

 Кухнеските аспиратори за домашна употреба обикновенно се монтират над кухненската печка или котлони и то на определена височина над работният плот. Повредите са най-често на моторите и платките за управление. Много рядко през нашият професионален опит в ремонта и монтажа на аспиратори имаме други повреди.

 Най-слабото място е пусковата намотка на мотора за турбините на аспиратора и платката за управление. При платката за управление дефектират пътеките на самата платка или някои електронни елементи, както и основата на платката. Ремонта при моторите се свежда до демонтаж на мотора, пренавиване на намотките и монтаж или смяна на мотора с нов. Платките се поправят ако повредата позволява намеса с ръчни инструменти. В 50% от случаите платката е повредена непоправимо и се заменя с нова. При някои аспиратори се налага демонтаж на целият аспиратор за подмяна на платката за управление.

Монтаж и демонтаж на аспиратори 

 Предлагаме професинален ремонт на всякакви марки и видове аспиратори по домовете. Отремонтираме на  място аспиратори за вграждане, аспиратори за открит монтаж, аспиратори от каминен тип, островни аспиратори и телескопични аспиратори. Като мобилен и професионален сервиз за аспиратори ние извършваме доставка на нов аспиратор, демонтаж на стар аспиратор и монтаж на нов аспиратор. Цени за доставка, демонтаж и монтаж тна испиратори от 42 лв, без ДДС.

Професионален сервиз за аспиратори предлага монтаж, демонтаж и ремонт на аспиратори по домовете за София и София област. 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo