Ремонт на газови котлони

газов котлон за вграждане Винаги възниква въпроса опасни ли са газовите котлони за експлоатация и надеждни ли са?

 Отговора е: да надеждни са и са безопасни при правилен монтаж и експлоатация, както и надеждна и навременна профилактика и ремонт на газовите уреди. Газовите котлони и фурни, както и всички останали газови уреди са оборудвани с осезатели и датчици за температура и време.

 Когато котлона се монтира правилно и се използва внимателно и с отговорност няма опасност от експлозии или задушаване от газ. Газовите котлони са с бързо действие, високо КПД и безкрайно икономически изгодни, дори и при ползване с газова бутилка.

 Желателно е да се профилактират поне веднъж годишно за да се изчисти нагара и да се проверят маркучите и дюзите. Трябва уредите да не засичат никакво изтичане на газ! Дори и най-слабото изтичане се засича от уредите и незабавно трябва да се открие и отстрани причината.

Ремонт на газови котлони на място 

 Газовите котлони се делят на два основни вида. Газов котлон за готвене, готварски газов котлон и газов отоплителен котлон. Газовите котлони могат да са за открит монтаж, туристически газов котлон или газов котлон за вграждане. Нерядко се срещат и комбинирани котлони  печки с газ и електричество. Предлагаме сервиз и ремонт на газови котлони и фурни, както и всякакви газови и комбинирани уреди за бита и производството. Извършваме посещение на място, диагностика на котлона и ремонт на котлона на място в дома на клиента.

 При нужда и желание от страна на клиента доставяме нови газови котлони, като осигуряваме демонтаж и монтаж на новият котлон. При доставка и смяна на газови котлони, ние от Гаматерм ООД (газ сервиз) се ангажираме с доставката на необходимите материали за монтажа(редуцир вентил за високо и ниско налягане, маркуч, скоби и други материали). Ценита за ремонт на газови котлони, може да видите в сайта на фирмата или да научите на тел 0882 285 230

 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo