Ремонт на стълбищен автомат

Ремонт на стълбищен автоматРемонт на стълбищен автомат на практика е невъзможен и безсмислен. При повреда в стълбищния автомат обикновено се предприема подмяна на целият стълбищен автомат. Относно защита на автомата се монтират автоматични предпазители и бушони, които предпазват релето от къси съединение и токови удари, в това число и от претоварване.

Ремонт на стълбищен автомат

За правилната работа на стълбищният автомат е от значение изправността на цялата ел инсталация на осветлението. Необходимо е да няма залепнали бутони и други нередности, които могат да доведат до увреждане и изгаряне на стълбищното реле. Поддържането на изправността се извършва с редовни профилактики на системата. Важно е монтажа на релето да се извършва правилно и от правоспособен електротехник. Монтажа на релето се извършва по ел схема на производителя. Някои релета за време имат вградени предпазители, които изгарят при късо или при претоварване на релето, което се случва при по-продължителна работа предимно поради залепнал бутон.

Ремонт на стълбищно осветление

Ремонт на стълбищно осветление се налага при наличие на късо съединение, хлабави електрически връзки, повредени осветителни тела, промяна на схемата на стълбищното осветление, повреден стълбищен автомат или залепнал бутон. При чести ремонти на стълбищното осветление и осезаемо завишаване на разходите за поддръжка се предприема подмяна на стълбищното осветление с датчици за движение. Преработката на стълбищното осветление отнема минимални разходи по труд и материали. Новите тела и датчици са с две годишна гаранция и почти никакви разходи за поддръжка. Обикновено повредата се локализира без измервания в рамките на самото осветително тяло. Всеки ел техник може да отстрани проблема и дори да подмени датчика, клемата или фасунгата на осветителното тяло.

Монтаж на стълбищен автомат

Електротехник ремонт на стълбищно осветление с гаранция за качество и добри цени. Ремонт и подмяна на стълбищно осветление за София и околните райони. Разполагаме с осветителни тела с датчици на склад на цени от 23,50 лв с ДДС до 52,00 лв с ДДС с гаранция до 24 месеца.

Цена за подмяна на осветително тяло с датчици от 24,00 лв с ДДС на брой. Включва демонтаж и монтаж, без необходимите материали - плафон, датчик, ел крушка и крепежи. 

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo