Контакти

Гаматерм ООД Сервиз София

 

Тел за запазване на часове :   02/ 444 87 78,  0882/ 285 230

 Страницата е собственост на Гаматерм ООД.

 

Офис София:

 

Район на покритие гр София, Област София, а при уговорка и цялата страна. 

 

 Електронна поща за запитвания, мнения, жалби, оплаквания и похвали:

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Благодарни сме на всички клиенти за изпратените от тях мнения и препоръки. Мненията на нашите клиенти са основна насока в достигането на оптимално качество на услугите предоставяни от Гаматерм ООД.  Ние от екипа на Гаматерм ООД ценим еднакво отрицателните и положителни мнения. Пишете ни!

ВАЖНО:

Всички текстове, изображения, картинки, снимки, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, публикувани на този уебсайт, са собственост на Гаматерм ООД и/или неговите партньори и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Копирането, адаптирането, изменянето и възпроизвеждането на цели или части от текстове, снимки, изображения и което и да било съдържание от този сайт е позволено единствено и задължително след изрично писмено разрешение на Гаматерм ООД.
Можете да споделяте съдържанието на сайта в социалните мрежи или други сайтове единствено и само чрез хиперлинк, водещ към съответната страница на сайта на Гаматерм ООД или използвайки иконите за споделяне.

ВиК и електротехнически услуги в София Пловдив Варна Бургас и Стара загора gamaremont.com ремонт и сервиз на бойлери и всички електродомакински уреди| Powered by rte1 seo